ЗА НАС

СТУДЕНТСКИОТ ДОМ СЕ НАОЃА ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ НА 50 МЕТРИ ОД ЕЗЕРОТО И ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА “ФАКУЛТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО“ -ОХРИД И УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ИНФОРМАТИЧКИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ “СВ.АПОСТОЛ ПАВЛЕ“ - ОХРИД.

УСЛУГИ

УСЛУГИТЕ КОИ ИМ ГО ОВОЗМОЖУВА НА СТУДЕНТИТЕ СЕ НА ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО И СЕ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ВО ДРЖАВАВА.

- СОВРЕМЕНО АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ

- ЗАСЕБНИ КУПАТИЛА ВО СЕКОЈ АПАРТМАН

- СОВРЕМЕНА КУЈНА И РЕСТОРАНТ ЗА ИСХРАНА

- СОПСТВЕНА ПИНГ-ПОНГ САЛА

- СПРАТНИ ЧИТАЛНИ

- БЕСПЛАТЕН НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

 

ЦЕНА ЗА СТУДЕНТИ 

ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ КОЈА ЈА ПЛАЌА СТУДЕНТОТ ИЗНЕСУВА САМО 3.895 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО.

ЦЕНИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ

1. НОЌЕВАЊЕ    650 ден.

-sleeping 11 €

2. НОЌЕВАЊЕ СО ДОРУЧЕК 850 ден.

- sleeping and breakfst 14 €

3. ПОЛУПАНСИОН  1000 ден.

- half board 16,5 €

4. ПОЛНПАНСИОН 1300ден.

-full board 21,5 €

5. ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА (1 (едно) ЛИЦЕ ВО СОБА ) 800 ден.

- single room 13 €